Rezonans Kanunu

06 October 2024 09:26
Anasayfa ·Lifestyle ·Rezonans Kanunu

Rezonans Kanunu

Rezonans Kanunu

İsteklerin yönetimi ve bilinçli yaşam için çağrı

 

Rezonans kanunu;evrendeki her şeyin birbirleriyle nasıl iletişimde olduğunu anlatır.

Dünyadaki bütün canlıların ve nesnelerin belirli bir titreşimi vardır.Benzer ya da yakın titreşime sahip;var olan her şey birbirleriyle yakın ilişkide olurlar.

 

Yoga yapanlar daha detaylı bilirler;

Yogada amaç esnerken;beden,zihin,ruh bütünlüğünü sağlamaktır.Belirli bir rezonans yaratıp bunu devam ettirmektir.Belirli frekanslarda titreşimler yaratıp,benzer titreşimi çekerek yaşamı yönlendirmek.

 

Rezonansın temel prensibi;

frekans eşleşmesi ve titreşimin büyümesidir.

 

Bunun için düzen,istikrar,belirli bir yaşam tarzı ve çalışmak gerekiyor.Titreşimi yükselterek,istediğimiz konuya odaklanıp uyumlanarak hayatta istediklerimizi kendimize çekebiliriz.

Herşeyin bir titreşimi var,yediklerimiz bile bu titreşimi etkiliyor.Buna dikkat ederek belirli bir yaşam tarzı oluşturulması gerekiyor.Öncelikle tam olarak ne istediğine odaklanıp,uyumlanmak çok önemli.

 

Kanuna göre;

Titreşimlerimizle uyumlu olan her şey bizim hayatımıza çekilecektir.Duygularımızla desteklenmiş ve kaydedilmiş inançlarımız çok güçlü bir rezonans alanı oluşturur.Ve bu alandaki titreşimlerle uyumlu her şey bu titreşimlere ayak uydurur.Ve bu titreşim hayatınızı değiştiriyor.

 

Aslında küçüklüğümden beri bu kanunun varlığını bilmeden kendimde uyguladığımı fark ettim.Aklımdan ne geçirsem,ne istesem,nasıl ve ne hayal kursam kendimi yaşarken buluyorum.

 

Farkına varmak,uyanmak tüm sistemi değiştiriyor.Niyet çok önemli,doğru olmaktan ve kendim olmaktan vazgeçmemeyi öğrendim.

Benzer Paylaşımlar